25. juli 2011

Award... til mig :0)

Tænk at jeg har fået en award af Tine med bloggen - tumlingerogkrudtugler.blogspot.com - TAK Tine :o)



Reglerne er:

1. Man skal linke til den man har fået awarden af.

2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere, der har færre end 100 læsere.

3. Man skal svare på 5 spørgsmål:

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Ganske enkelt fordi jeg gerne ville med til et blogtræf hos Mia (Mamma Mias verden).... Jeg har kendt Mia i mange mange mange år og fulgte med på hendes blog. Jeg fik lov at være med, men Mia prikkede til mig "du har jo ikke nogen blog, Gitte" - "Hvordan skal jeg præsentere dig, når du ikke har nogen blog" Og ja, hun fik prikket det rigtige sted - for i løbet af et par dage kunne jeg triumferende respondere på hendes "prikken" med et "nu har jeg en blog, Mia!" Jeg havde i nogen tid surfet, luret, ladet mig inspirere og underholde af kreative bloggere, men havde ikke selv overvejet at lave en blog. Men ja sådan begyndte jeg at blogge.

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger primært med på de kreative blog. Jeg bliver grebet af liv, farver, æstetikken, billederne, stemningen og lader mig underholde og inspirere. Er faktisk lidt dårlig til at få mig meldt på som fast læser... må jeg lige blive lidt bedre til.


3. Favoritfarver?
Uhh farverne følger lidt mit humør, produkt m.v. - har ikke rigtig nogle favoritfarver. 

4. Favoritfilm?
Jeg kan ganske enkelt aldrig huske titler. Men en god film skal få mig til at føle og tænke ....



5. Hvilke lande vil du besøge og hvorfor?

Jeg ÆLSKER at rejse.... jeg ville gerne besøge hele verden - alle steder - hvis jeg blot havde råd.

Jeg vil meget gerne til Nepal - Nepal er et forholdsvis lille land men rummer så meget, kultur, mennesker, bjerge, dale, stemning, religion, natur, jungle... mnnn drømmer om en trekingtur med udsigt til Himmalaya med kæresten min og vores 4 børn.
Min kæreste og jeg har i vinters været en smut i NY - fantastisk at være gravid med drømmemanden og gå hånd i hånd i denne pulserende storby i en uge. 
Sommeren har været brugt i Italien med ungerne - fantastisk dejligt, men ikke rigtig creme for min indre oplevelsessjæl.



Jeg skal jo give awarden videre til 5 andre, og det må blive ... lidt senere, skal lige have valgt de bedste ud.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

En Award til mig....

Ihhh, wauw, næhh, uhhh, hvor vildt, hip hip, jamen dog, sejt, cool - øhh mig?, hvad? har JEG fået en award?
Det er da helt vildt - tænk at jeg har fået en award af Tine med bloggen tumlingerogkrudtugler.blogspot.com - TAK Tine :o)

Nu kommer så det store spørgsmål - hvad er en award og hvad skal jeg så gøre nu?

Jeg vender tilbage lidt senere ....

22. juli 2011

"Når det regner på vorses tag, har regnen slet ikke oppedaget"... trala la lej

Ja, så får man da på ingen måder lyst til at synge. Jeg hader regnvejr. Skulle have været en tur på Vorbassemarked i dag, da vi har en lille hestetosse på 11 år i huset, men i regnvejr trækker det ikke så meget - så nu er det droppet. Istedet surfer jeg lidt på nettet. Har lige opdaget at Karen har smidt en lille hæklet sommerfugl ud som DIY. Tror jeg må hækle en af dem og sende den op for at bede om lidt solskin.

20. juli 2011

På stranden i Italien


Strand, sol og vand er perfekte for både krop og sjæl...

Bologna 2011



Bologna er en utrolig smuk gammel by, som bl.a. rummer verdens 5. største kirke. Børnene syntes, det var spændende at se kirken, gå de 496 trin op i et skævt tårn (ikke det i Pisa) og de nød den lækre italienske is.
Mit kamera og jeg forelskede os i de gyldne farver.....

19. juli 2011

Brugt sommerferie til salg...

Vi har i år brugt sommerferien i Italien, her i Bologna. Det var skønt at se børnene smile og mærke solens varme. Der er flere billeder på vej. Planen er også at der snart skal gang i det kreative hjørne igen - jeg savner blot at lade mig indhylle i min hel egen verden. Og ja, nu skal der gang i bloggen igen :0)