14. oktober 2011

Efterårsblogudfordring...... kan du bruge mine idéer?

Herhjemme elsker vi at hygge i efteråret og halloween er altid på programmet. Jeg har lavet lidt idéer, som er supernemme for såvel de voksne som børn. Måske får I også lyst til at lave en halloweenfest.

Jeg har leget med det lille tegneprogram paint, det er vældig nemt. Jeg er sikker på at rigtig mange børn vil kunne lave fine bordkort, flaskeetiketterr selv. Her er mit bidrag, de to øverste er flaskeetiketter og den nederste kan bruges som bordkort. Du kan downloade dem her imorgen lørdag.
Hvilket barn elsker ikke bare at hjælpe med at bage, pynte de små boller med farvet glasur og ikke mindst at spise de små søde lækkerier? Jeg har lavet lidt ekstra pynt ... jeg har fundet et fint ark til fri download her. De er printet på orange karton og limet på tandstikkere med limpistol.


Uhhh .... vi har nu et spøgelse i haven. Børnene synes det er sjovt, når det spøger údenfor. Især når det selv har lavet ham...... En pind fra skoven, en gammel brødkurv, lidt ståltråd, et hvidt lagen, sort stof/karton/sprittuds til ansigt og en god portion fantasi - ja så er spøgelset hjemme,


En maske, ophæng i vinduerne eller bordpynt - vælg selv. Den er klar til, at du kan printe skabelonen her imorgen lørdag.
Jeg har lavet et lille monster i programmet paint. Her kan selv de yngste være med med saks og papir. Den kommer også til download imorgen lørdag. Den kan iøvrigt også laves i stof, så skal du bare også klippe 2 stk. af ansigtet, sy øjne på og evt. brodere munden. Måske får du lyst til at lave dit eget monster.


 Her kommer der lige et link til masser af gode små kreative aktiveter. Lav din egen flip flap, huskespil, labyrinter o.m.a. 
God fest .....

Glæder mig til at se, hvad de andre deltagere har fundet på.....

Så er det blevet tid til.....

..... løfte sløret for bidragene i min blogudfordring.

Deadline er i aften klokken 22.00 - så går jeg nemlig igang med at vise alle deltagernes idéer. Glæder mig SÅ meget !!!

Vil du gerne nå at være med - ja så har du stadig lidt timer at løbe på.

Indlægget bliver kort for jeg har temmelig travlt - havde sgi glemt at det allerede var efterårsferie i dag... Ses iaften.

11. oktober 2011

Mennesket i bevægelse...

 
Kroppen står stille, sindet finder ro og tankerne forsvinder.... en bevægelse fra den ydre virkelighed til et indre univers på en smuk dag i den uspolerede danske natur.

Billedet er uredigeret og ja, taget af mig for nylig.

7. oktober 2011

DIY stofblomst

Til Mias blogudfordring lavede jeg disse stofblomster til hårpynt, taskepynt m.v.
Se mere her

1. Jeg klippede først strimler i ca. 8 cm. bredde og syede stykkerne sammen til jeg havde ca. 1-1,5 m. herefter foldede jeg min lange strimmel vrang mod vrang og overlockede (zig zag og klip rent, hvis du ikke har overlocker.) Herefter syede jeg en rynketråd igennem det overlockede/zig zag.
2. Fold den ene ende sammen til en trekantog begynd at rulle stoffet til en blomst, mens du syer. Sørg for at blomsten bliver lidt flad, ved at lægge kanten af strimlen forskudt i forhold til den forgående runde.
3. Hæft enderne grundigt.
4. Blomsten er nu klar.

6. oktober 2011

To-do liste - endnu en omgang

Har meldt mig til endnu en omgang to-do. ta-da hos Westmose
Da weekenden skal tilbringes på Sjælland og fordi jeg har en del aftaler den kommende uge, bliver min næste to-do liste begrænset. Kæresten foreslår naturligvis rengøring, madlavning, tøjvask m.v. - men nej, det må blive en anden gang.

Min to-do liste bliver:
1. at få gjort en gammel seng klar til maleren.
2. at finde ud af hvilken "sengerand" der skal produceres.
3. at rydde op i vores soveværelse - Kreanissen har været forbi og han har smidt knapper, stof  og andre kreaskatte ud over det hele....

Ta da......

Jeg havde lavet en lidt voldsom to-do liste - her er hvad jeg nåede:

Nyde det gode vejr.... tjekTage billeder af alle ungerne - tjek

Lave et par læderarmbånd.. tjek 4 stk nye armbånd blev det til.
Knapperne er af keramik købt hos Røge&Co for et halvt år siden.
                            
 
Ny kjole til mig - tjek. Har for første gang selv lavet kantebånd og har nu genopdaget stækstoffet... argrrr hvor det drillede, men færdig blev den.

Babysengesæt færdiggjort, tjek

Lave aftryk af lilleprinsens hænder og fødder - ja, det nåede jeg ikke.
Men alt ialt er jeg meget tilfreds... melder mig lige til endnu en runde hos Mette Westmose

3. oktober 2011

Gave til mig fra skattekistens gemmer....


Se hvad jeg fandt i min postkasse i fredags - jeg var spændt på at se, hvad der sig mon gemte indeni.
Gaven var fra Skattekistens gemmer og ihhh sikken skat jeg fik... Stor tak, Rikke.
                 Mnnn flere pakker indeni  - og en pakke lommeletter, to stykker fint stof og skønt papir.
Jeg elsker dem og har haft dem på lige siden... Lederen i Claras børnehaven kunne slet ikke koncentrere sig om vores samtale, fordi hun fik øje på mine øreringe :0)
            Det var Wow i My Garden på en Sunny Day... små strygemærker og smukke knappenåle.
En lille hilsen fra Rikke, en ansigstsmaske og et stykket lækkert chokolade fra summerbird. (og jo chokoladen er smeltet i min postkasse- men pyt det er stivnet igen og SPIST ... mums

Weekendens ridestævne....


Søndag var vi til ridestævne og familiens hestepige klarede det flot, selvom det denne gang ikke blev til nogle medaljer.
Tror måske hun var lidt skuffet over, at hestene ikke opførste sig eksemplarisk :0)