25. juli 2011

Award... til mig :0)

Tænk at jeg har fået en award af Tine med bloggen - tumlingerogkrudtugler.blogspot.com - TAK Tine :o)Reglerne er:

1. Man skal linke til den man har fået awarden af.

2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere, der har færre end 100 læsere.

3. Man skal svare på 5 spørgsmål:

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Ganske enkelt fordi jeg gerne ville med til et blogtræf hos Mia (Mamma Mias verden).... Jeg har kendt Mia i mange mange mange år og fulgte med på hendes blog. Jeg fik lov at være med, men Mia prikkede til mig "du har jo ikke nogen blog, Gitte" - "Hvordan skal jeg præsentere dig, når du ikke har nogen blog" Og ja, hun fik prikket det rigtige sted - for i løbet af et par dage kunne jeg triumferende respondere på hendes "prikken" med et "nu har jeg en blog, Mia!" Jeg havde i nogen tid surfet, luret, ladet mig inspirere og underholde af kreative bloggere, men havde ikke selv overvejet at lave en blog. Men ja sådan begyndte jeg at blogge.

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger primært med på de kreative blog. Jeg bliver grebet af liv, farver, æstetikken, billederne, stemningen og lader mig underholde og inspirere. Er faktisk lidt dårlig til at få mig meldt på som fast læser... må jeg lige blive lidt bedre til.


3. Favoritfarver?
Uhh farverne følger lidt mit humør, produkt m.v. - har ikke rigtig nogle favoritfarver. 

4. Favoritfilm?
Jeg kan ganske enkelt aldrig huske titler. Men en god film skal få mig til at føle og tænke ....5. Hvilke lande vil du besøge og hvorfor?

Jeg ÆLSKER at rejse.... jeg ville gerne besøge hele verden - alle steder - hvis jeg blot havde råd.

Jeg vil meget gerne til Nepal - Nepal er et forholdsvis lille land men rummer så meget, kultur, mennesker, bjerge, dale, stemning, religion, natur, jungle... mnnn drømmer om en trekingtur med udsigt til Himmalaya med kæresten min og vores 4 børn.
Min kæreste og jeg har i vinters været en smut i NY - fantastisk at være gravid med drømmemanden og gå hånd i hånd i denne pulserende storby i en uge. 
Sommeren har været brugt i Italien med ungerne - fantastisk dejligt, men ikke rigtig creme for min indre oplevelsessjæl.Jeg skal jo give awarden videre til 5 andre, og det må blive ... lidt senere, skal lige have valgt de bedste ud.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

1 kommentar:

  1. Hejsa... super du er med i min Giwe away.
    Hvor tager du bare super smukke billeder..glæder mig til at følge med.
    Kh Michelle

    SvarSlet