6. maj 2012

Kom og vær med .... Kristi Himmelfartsdag

Er du en kreativ sjæl - så er dette måske lige noget for dig.

Her kan males, dekoreres kager, strikkes, hækles, broderes, tegnes .... ja, alt hvad du kan forestille dig indenfor det kreative univers
Du får nu en chance for at være kreativ uden afbrydelser. Kristi Himmelfarts dag - torsdag den 17. maj, har Trine og jeg nemlig besluttet at lave en kreativ dag i Fredericia. Du skal blot medbringe dit kreagrej, godt humør og 50 kr til kagekassen. Vi sørger for lokaler, kage og kaffe/te, og selvfølgelig medbringer vi også det allerbedste kreative humør. Dørene er åbne fra 9.00-24.00 - og du kan blot komme i det tidsrum, der passer dig bedst. Har du brug for mere mad end den kage vi medbringer - ja så ligger der både en bager, fakta og et pizzaria lige omkring hjørnet.

Har du lyst til at være med, så skriv en kommentar nedenfor (husk at skrive dit navn, mobilnummer samt e-mail) - eller send en mail til gittebendixen@me.com

 

Vel mødt .......

4 kommentarer:

 1. Tina og jeg kommer fra ved 17 - 18 tiden.
  Glæder mig.
  knus

  SvarSlet
 2. Hej Gitte

  Jeg kommer også. Vi ses.

  Mette

  SvarSlet
 3. Kære Tina, Kristina, Mette, Birgitte, Pia, Trine og Marianne


  Jeg glæder mig super meget til vi ses i dag, til en en hyggelig og produktiv kreadag.
  Der er bagt kage... så I kommer bare :0)

  Knus fra Gitte

  SvarSlet
 4. Hej Gitte

  Tak for sidst. Det var superhyggeligt som sædvanlig. Sikke mange gode grin jeg fik og hvor var det rart at kunne arbejde så længe uforstyrret (bortset fra larmen fra en vanvittig syerske).

  Hvordan gik det med kjolerne? Blev du færdig, eller blev du som en anden Askepot forvandlet til et græskar/vanvittig frådende symonster?

  Mette

  SvarSlet