14. oktober 2011

Efterårsblogudfordring...... kan du bruge mine idéer?

Herhjemme elsker vi at hygge i efteråret og halloween er altid på programmet. Jeg har lavet lidt idéer, som er supernemme for såvel de voksne som børn. Måske får I også lyst til at lave en halloweenfest.

Jeg har leget med det lille tegneprogram paint, det er vældig nemt. Jeg er sikker på at rigtig mange børn vil kunne lave fine bordkort, flaskeetiketterr selv. Her er mit bidrag, de to øverste er flaskeetiketter og den nederste kan bruges som bordkort. Du kan downloade dem her imorgen lørdag.
Hvilket barn elsker ikke bare at hjælpe med at bage, pynte de små boller med farvet glasur og ikke mindst at spise de små søde lækkerier? Jeg har lavet lidt ekstra pynt ... jeg har fundet et fint ark til fri download her. De er printet på orange karton og limet på tandstikkere med limpistol.


Uhhh .... vi har nu et spøgelse i haven. Børnene synes det er sjovt, når det spøger údenfor. Især når det selv har lavet ham...... En pind fra skoven, en gammel brødkurv, lidt ståltråd, et hvidt lagen, sort stof/karton/sprittuds til ansigt og en god portion fantasi - ja så er spøgelset hjemme,


En maske, ophæng i vinduerne eller bordpynt - vælg selv. Den er klar til, at du kan printe skabelonen her imorgen lørdag.
Jeg har lavet et lille monster i programmet paint. Her kan selv de yngste være med med saks og papir. Den kommer også til download imorgen lørdag. Den kan iøvrigt også laves i stof, så skal du bare også klippe 2 stk. af ansigtet, sy øjne på og evt. brodere munden. Måske får du lyst til at lave dit eget monster.


 Her kommer der lige et link til masser af gode små kreative aktiveter. Lav din egen flip flap, huskespil, labyrinter o.m.a. 
God fest .....

Glæder mig til at se, hvad de andre deltagere har fundet på.....

8 kommentarer:

 1. Helt sikkert en masse skønne ideer - dem ville jeg sagtens bruge, hvis jeg havde haft børn der ikke var halvvoksne - god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Gitte - det er da nogle super gode idéer ! Jeg får en utrolig lyst til at holde Halloween fest :)

  Var dejligt at se dig i går!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Må jeg låne et billede og linke til dig??
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Bettina, tak... :0) Tror nu heller ikke mit tema hitter hos halvvoksne børn.
  Mia, jeg er glad for, at du kan bruge mine ide'er. Har mange flere på lager - sidste år lavede vi også græskarlygter, ristede kernerne og lavede en god spicy græskarsuppe :0)
  Mia du låner bare billede og linker op :0)

  SvarSlet
 5. Bettina og Gitte :) man bliver aldrig for voksen til en Halloween fest ^^ der skal bare ændres lidt på drikkevarene ^^

  SvarSlet
 6. Gitte, du er sådan en super krea-mamma ;)
  Hvor er det flot!!

  SvarSlet
 7. Sikke en fest! Er især vild med spøgelset i træet.. det er jo helt ligetil og en nem måde at sprede lidt halloween-uhygge på :) Super ideer, jeg glæder mig til at følge med herinde :)

  SvarSlet
 8. Kære MammaKrea, Jeg har givet dig en award - håber du vil modtage :)

  SvarSlet