2. november 2011

Check-in Qatar - Doha lufthavn

Der har været stille på bloggen siden efterårsferien. Kæresten og jeg fik nemlig en spontan trang til at føre en af vores store drømme ud i livet....  Derfor bestilte vi for 2,5 uge siden flybilletter til hele vores "lille" familie - min kæreste og jeg og vores (tilsammen) 4 børn - 11 år, 7 år, 4 år og yngstemanden på knap 8 måneder. Vi er derfor de seneste par uger blevet vaccineret, fået visum, har fremskaffet nyt pas til mig, nye rejsebøger, har tjekket nettet ud for gode udflugtmål, kultur og natur, købt soveposer, lånt rygsække og ikke mindst blevet mødt med undren, misundelse (på den gode måde), beundring og hovedrysten... tror endda, at min far kaldte mig en tosse :0)
Lige i dette øjeblik er vi nemlig på vej mod Nepal.... forude venter "vores livs eventyr", som den ældste udtrykte det tidligere i dag. Så ja, puhh jeg har haft travlt, og er da også draget afsted med et par hængepartier i bagagen.

Vores eventyr begyndte imorges 03.45 fra det jyske - 787 km i bil ned af den tyske motorvej med sovende børn det meste af tiden. Bilen blev parkeret ved lufthavnen i Frankfurt og taskerne blev smidt på ryggen. På den lille tur i bussen ud til afgangshallen, kunne vi tydeligt se forventningerne i ungernes øjne - det var SÅ dejligt at mærke, at de også glædede sig.
Fra Frankfurt til Qatar (mellemøsten - tæt på Dubai) er der omkring 4000 miles - tror vi nok, griner glemte vist at kigge ordentlig efter. Turen gik fremragende, ungerne elskede start og landing, flymaden, filmene og spillene på skærmene - ja, i virkeligheden nok bare det hele.... Et par stykker fik sovet lidt undervejs - deriblandt yngstemanden - ældstemanden og hende prinsessen på 4 (4,5 - siger hun selv :0)
Og nu sidder vi her i lufthavnen og venter i 10 timer - har drukket lidt cola og sidder ellers bare og slapper af. Børnene sover alle i deres medbragte soveposer i en temmelig travl lufthavn.... Imorgen tidlig hopper vi i det næste fly med kurs mod Kathmandu - hovedstaden i Nepal.

De næste 3 uger er min blog derfor omdannet til en ægte rejseblog... bare for at advare jer.... øh, ja med mindre vi ikke rigtig kan komme på net, når vi forlader denne lufthavn i et af verdens rigeste lande... Godnat Danmark.

Mamma-krea - Qatar

7 kommentarer:

 1. Wow, sikke et eventyr i er på! Det lyder fuldstændig vidunderligt! Glæder mig til at følge med i rejsebloggen - ha' det skønt!
  /Liv

  SvarSlet
 2. Hej Gitte.
  Hold da helt op en tur I lige tager der. Da du skrev noget om en rejse, ja så tænkte jeg faktisk at det "bare" var en uge sydpå... Men det her er lidt noget andet og fedt for Jer.
  Glæder mig rigtig meget til at følge din/jeres rejseblog det næste stykke tid. Og ja vi har jo kun et liv, og så skal livet altså også leves.
  Rigtig fantastisk tur til Jer.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig sådan til at læse med:-)
  kh Christina

  SvarSlet
 4. Ej hvor fedt! Det vil jeg også ;)

  SvarSlet
 5. Rigtig dejligt at kunne følge jer her - håber vi! knus Nurith og Kurt

  SvarSlet
 6. Kære Gitte.
  Hvor er det fantastisk at læse om folk som tør leve deres drømme ud. Skønne billeder, du burde skrive en bog om jeres rejseoplevelse sammen som familie! Jeg køber den gerne, til inspiration til når jeg er færdig med at studere;)
  Sidder her og glædes over de smukke ting jeg købte af dig til gymnastik. Og endnu engang tak for det fine arbejde du laver med MGP-pigerne!!!!
  Knus fra Christina

  SvarSlet
 7. Det her er virkelig det sejeste, jeg længe har hørt om! Jeg er selv lidt af en globetrotter og elsker helt vildt at rejse.

  Det er så fedt at høre om nogen, der med 4 børn tager sådan en spontan beslutning og bare rejser ud! Det viser virkelig, at man bare skal udleve sine drømme - og at mange børn ikke behøver sætte en stopper for at se den store verden over længere tid.

  SvarSlet