7. marts 2012

Et år er gået og et nyt år er lige begyndt


Tiden går hurtigere end jeg kan følge med til. Sidder lige og kigger på mit profilbillede - stor og rund med en bette dreng i maven.
I dag har han sin første fødseldag, og han er fejeret med manér. Han har været smurt ind i kage fra top til tå flere gange - for det må man nemlig gerne her i familien, når man fylder 1 år. Det er sidste dag jeg er hjemme hos ham - trist på mange måder, for det er nu noget helt særligt at være der hele tiden, se alle forandringerne, de nye ting han lærer. Han er en skøn fyr, glad og smilende - og det smitter. Når han sender et gavtyvscharmeblik til mig - smelter jeg fuldstændig og når jeg lige får et vådt smækkys på munden er jeg altså solgt. 
Det er i dag præcist 1 år siden, at min søster og svoger sad med ham i armene, og vi jokede med dem, fordi de bestemt ikke ville nyde noget af at se billedet af en udspilet moderkage. Jeg ville ønske, at han stadig var her hos os, og at Noah kunne have nydt hans selskab i mange år. Jeg har et billede af Kim, hvor han sidder med Noah i armene. Det er et godt minde....

I morgen starter jeg på jobbet igen. Det er underligt - jeg glæder mig og er skræmt ved tanken om at skulle undværre min lille trold.
I dag har jeg iøvrigt fået mit CVR-nummer.... er spændt på, hvordan det kommer til at gå.

1 kommentar:

  1. Dejligt indlæg ! OG godt du har det billede - det må være guld værd !

    Glæder mig til vi ses i morgen, du skal jo med mig i engelsk...! Hehe - nu må vi se hvordan det går.

    Spændende med din virksomhed, jeg skyder på børneworkshops at dømme ud fra din sidste kreadag ;-)

    Smil fra Mia

    SvarSlet