3. marts 2012

Sunes Retrogarage.... hjælp søges.

Måske undrer I jer over, at der ikke er noget billede på dette indlæg. Grunden får du her. Jeg pakkede ligesom for nogle måneder siden kæreste og 4 børn i bilen. Forventningsfulde satte vi endnu engang næsen mod Sunes retrogarage. Sidste gang blev vores næser meget lange, og skuffelsen var stor hos både børn, kæreste og især hos mig selv. Skiltet foran garagen fortalte kort og godt, at der var vinterlukket. Åbner til marts stod der på det påsatte skilt. Åbent lørdag og søndag 11-15.
I dag er det marts - ikke sandt, så de lange næser, kom som en stor overraskelse. Jeg havde kameraet med - men billeder af en garage med påmonteret hængelås eller billeder af skuffede børn eller en lettere irriteret kæreste er jo ikke videre opløftende. Så derfor er dette indlæg ganske enkelt ligeså billedetomt som mine indkøbstasker er retrotomme.
Glæder mig på den ene side over de knitrende pengesedler der stadig ligger i min taske, og er på den anden side mega øv bøv bussetrold... Håber, at opleve retrogaragen og møde Sune himself en dag i den nærmeste fremtid.

Er der mon en venlig sjæl derude i den ganske danske land, der ved hvornår han åbner igen??
Jeg har ringet til ham på 2 forskellige numre uden held, sendt en sms, kender ej hans mail, og finder det trods alt for anmasende at møde op hans privatadresse.


Fortsat god weekend ....

7 kommentarer:

 1. Har netop været udsat for det samme og man føler sig godt nok dum når man sidder der i bilen foran bygningen og alt er lukket og slukket. Har heller ikke kunnet få kontakt til manden. Øv Øv, hvor svært kan det være at sætte en seddel op med info til kunderne - det er trods alt dem os han lever af. Så tommelfingeren nedad

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er øv - men måske er der en naturlig forklaring... :0)

   Slet
 2. Jeg har en mail adresse på ham, da jeg er tilmeldt hans nyhedsbrev. Den er sunevinay@gmail.com. Prøv den. Der står ikke noget i den sidste mail om hvornår han åbner igen, men han har lige været 7 uger i Goa :-) Jeg håber du kan få kontakt til ham?

  SvarSlet
 3. Ja han åbner jo nok igen til marts hvis det er det der står på sedlen,hvor svært kan det være at læse en seddel! !!! Og desuden ville det nok være for koldt for den stakkels mandat sidde der og vente på kunder i december og januar.
  Desuden er det sgu ikke jer kunder han lever af det en bibeskæftigelse !

  SvarSlet
 4. Jeg har lige været nede ved ham idag og sikke en oplevelse - man bliver overvældet af alle de ting han har :0) Jeg fandt hans adresse og åbningstider på en ny app jeg fandt i app store som hedder genbrugsbutik.nu så nu har jeg styr på hvornår han har åbent - for jeg skal bestemt tilbage til dette herlige sted. :-)

  SvarSlet
 5. Hej!
  Sune åbner butikken/retrogaragen den 15 Marts - det står i hans netop udsendte nyhedsbrev. Jeg kommer der tit, og Sune får mine bedste anbefalinger, det er altid en fornøjelse at besøge ham.
  Mvh Gitte

  SvarSlet
 6. Hej!
  Sune åbner butikken/retrogaragen den 15 Marts - det står i hans netop udsendte nyhedsbrev. Jeg kommer der tit, og Sune får mine bedste anbefalinger, det er altid en fornøjelse at besøge ham.
  Mvh Gitte

  SvarSlet