7. februar 2015

En 3 - årig og en lang flyvetur....

At stå op klokken 3 om natten, at stå i lange køer, at sidde stille i en flyver i først 2 timer, at vente, at skifte fly, at sidde  8,5 time spændt fast, at stå i lange køer igen, at sidde i et airtrain, at køre med metro og til sidst at gå med bagagen til lejligheden.

Behøver jeg at sige, at bare tanken gav panderynker med en dybde som landmandens plovfuger?  For selvom min treårige naturligvis er et perfekt barn, så får han desværre ret ofte horn i panden, når han bliver presset.
Så for være hudløs ærlig, så var kæresten og jeg ret spændte på, om lillebror ville hvæse af os, råbe, at vi var dumme, smide sig i midtergangen og sparke til sædet foran i flyet.

Men heldigvis var han som en lille forventningsfuld engel. Snakkede og smilede iført et stort morgenhår.

Han grinede højlydt, når flyet startede, guffede vingummi, når trykket blev lidt stort i ørerne. På den lange tur, nød han den evige strøm af mad, snacks og drikkevarer kombineret med tegnefilm på den lille skærm. Efter en stor is, lagde han hovedet i mit skød, lukkede øjnene og sov i 4 timer...

Først da vi var indkvarteret i vores lejlighed, og dernæst skulle handle ind til aftensmaden gav han op. Det er forståeligt, da klokken var 23 dansk tid.
Han fik en dyne, vand i drikkedunken, chips i en skål mens jeg lavede mad, fik dernæst lidt at spise og faldt hurtigt i søvn.


2 kommentarer: