7. februar 2015

God morgen fra Hells Kitchen.

Vi bor i et område på Manhattan, som kaldes Hells Kitchen -  43. street mellem 9. og 10. Avenue - 1300 meter fra Rockefeller Center, 800 meter fra Time Square og 1500 meter fra Empire State Building.
Det vil med andre ord sige -  enormt centralt i et rigtigt godt kvarter. Her er underligt nok ingen gadestøj - men det klager vi ikke over.

Lejligheden har to soveværelser, et køkken-alrum med ekstra sovesofa og et badeværelse.
Det er faktisk en rigtig fin lille lejlighed. Som jeg skrev tidligere skulle mine svigerforældre have nydt den med os - så det er stadig ærgerligt, at de ikke kan nyde det sammen med os.

Billede af et billede fra soveværelset. 


Klokken er 6 om morgenen i skrivende stund. Dette er det 3. indlæg på min blog, siden vi i går ankom til vores lejlighed. Tidsforskellen driller det indre vækkeur og udfordrer kroppens behov for føde.

Vi gik i seng ved 20 tiden og faldt bare omkuld. Allerede klokken 23 ringede mit indre vækkeur - nemlig klokken fem dansk tid. Jeg skrev det første indlæg, og efter en times tid kunne jeg høre Noahs små fodtrin. Vi hyggede lidt under dynen i stuen, fik vand og delte 3-4 bananer. Vi gik i seng igen og hyggede med lidt film. Noah havde svært ved at falde i søvn igen, men langt om længe lykkedes det for os begge.

Dan har sovet igennem til klokken 5,  bortset fra en kort opvågning klokken 1. Noah sover stadig ....

Om lidt skal dagen planlægges, og så skal vi ud og opleve byen på en råkold vinterdag.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    SvarSlet