23. april 2012

Så skete det...

....jeg kan næsten ikke selv tro det. Jeg er kommet et trin længere op i rækken. 40 år, jeg har smagt lidt på tallet, tænkt en masse tanker, studeret min egen adfærd og kroppens forfald. Men jeg synes ikke rigtigt, at jeg kan mærke nogen forskel.
Faktisk har jeg haft en fantastisk fødselsdag - fordelt over flere dage... Så glæd jer - det er skønt at blive 40 år.
Og ja, kan du ikke glæde dig over de 40 - ja, så glæd dig over at foråret er godt i gang og sommeren er lige om hjørnet.


Skøn forårsbuket....

Der blev bagt kager til den lyse morgen, knap 100 muffins, 8 store lagkager, 100 cookies og et hav af fødselsdagsboller blev det til i denne omgang.

Lørdagen før havde jeg en flok skønne veninder på besøg og på selveste den 18 april kom familien og flere venner. Jeg var også et smut forbi jobbet om formiddagen med lagkage, boller og muffins.
Jeg ville have taget billeder af alle de skønne gaver... men ja, det får jeg alt¨så ikke gjort.

Kæresten har givet mig en flybillet og sightseeing til island - jeg glæder mig allerede vildt meget. Børnene gav mig en længeønsket gave - et USB- stik fra Kæhler gemt i skøn keramik, samt et par supercool træningssko.
Herudover fik jeg en bog med chokolade og en køkkenmaskine - ihh nu skal jeg bage endnu mere ...wiii, eltandbørste, en smuk designet kjole lavet af min veninde Marianne, en smykkebog, fine øreringe fra Israel, små minimuffinforme fra Peru, bogen magiske måneder, smykkebog, en fin skål, lækker creme, gavekort til matas, bogen stjerneskud og spillopper, Meyers kagebog, 7 smukke vaser fra Kæhler, 1 fin kande fra Kæhler, hyggestrømper, en taknemmelighedssten, 4 smukke perler til mit troldearmbånd, vin, chokolade, blomster ... og ikke mindst mange mange lykønskninger.

Tak til jer alle....

5 kommentarer:

 1. Stort tillykke :o) flotte kager.

  SvarSlet
 2. Mange gange tillykke! Ja, kager fangede også lige mit blik - skønt kagebord.

  SvarSlet
 3. Forsinket tillykke med din runde dag, lækre gaver du har fået :0)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke (et par dage forsinket) Dejligt du har haft nogle gode dage.
  Knus

  SvarSlet
 5. Forsinket tillykke - det er ingen sag at blive 40. En skøn periode forude, hvor du med alt din erfaring bliver endnu bedre til at se de postive ting i livet.

  SvarSlet