15. april 2012

Søde veninder og søde sager....

Mit hjem var i går fyldt med snak, latter, gaver givet med hjertet og de skønneste Quinder. Jeg er den grad taknemmelig for at have så mange skønne mennesker i mit liv, der har lyst til at glæde mig og være der for mig. Anledningen var min snart forestående fødselsdag. Min fødselsattest siger 18.04.72 - hvilket betyder, at endnu et rundt hjørne rundes på onsdag. Mit største dilemma var, at jeg havde lyst til at se rigtig mange, men da pladsen er yderst trang på matriklen, ja så måtte jeg vælge nogle få. Mega svært for der var rigtig mange andre i mit hjerte, jeg gerne ville se.  Jeg håber dog, at mange får lyst og tid til at stikke næsen forbi til kagebord med tilhørende mokka eller te på selveste dagen.

I dag er jeg mæt og træt efter den skønneste aften... og nat.
Menuen bestod af tapas med hjemmesaltede mandler, pesto, langtidshævet brød, grønt, forskellige pølser og skinke. Til hovedret var der bagte kartofler med kryddersmør, forskelligt grønt og 2 slags kylling på spyd.
Desserten var sød - fyldt med smør, sukker og ikke mindst chokolade.... Veninderne jublede over de små stykker chokoladekonfekt, den hjemmelavede jordbærsorbet med et af drys hvid chokolade, den hjemmelavede daimflødeis på mandelbund og det sunde supplement jordbær, melon og frisk ananas.
Vi sluttede selvfølgelig af med kaffe og cupcakes med aftereighttopping....

4 kommentarer:

 1. Hey velkommen i de voksnes rækker...eller hvordan er det nu det er ?.. hehhe :-) - kæmpe tillykke med dagen på onsdag. Og tak fordi jeg nu fik savlet ned i tastaturet ! :-)

  SvarSlet
 2. Er du sindsyg det ser lækkert ud...!
  Tillykke med de snart nye 30ére, det er jo der man tager sig bedst ud!

  SvarSlet
 3. det var så dejligt at få maven fyldt med lækkerier :)- dejligt mad, skøn rødvin der ikke banke på hjerneskalden søndag og en masse sjovt snak. Dejligt at måtte være med selv om jeg ikke er kreativ, det var de andre tøser så til gengæld i rå mængder.

  SvarSlet
 4. dejligt at få maven flyldt med lækkerier, rødvin der ikke gav hjernebankepå søndag, sjove grin og dejligt jeg måtte være med selv om jeg ikke er kreativ. de var de andre tøser så til gengæld i rå mængder

  SvarSlet