Jeg havde en usigelig lyst til at lave mad og nye opskrifter i den forgangne weekend. Jeg har aldrig været god til at følge opskrifter, og har faktisk aldrig tidligere skrevet eller delt mine opskrifter. Men i en bloggerverden føles det naturligt at skrive ned og ikke mindst at dele ud.
2 portioner af tomathimlen
Ca. 20 velmodne tomater
1 helt løg
1 dl vand
1 spsk balsamico
1 håndfuld frisk timian
Skær tomater i stykker, tilsæt vand, de skyllede timianstængler, balsamico og et helt pillet løg.
Lad suppen småsimre i timevis og pil derefter det hele løg og timianstilkene op.
Blend suppen og smag til med salt.
Serveres med bacontern i skoldhede skåle.
Bliver nødt til at sige, at det er den bedste tomatsuppe jeg nogensinde har smagt. Den er tyk og meget smagsfuld.
2 portioner af tomathimlen
Ca. 20 velmodne tomater
1 helt løg
1 dl vand
1 spsk balsamico
1 håndfuld frisk timian
Skær tomater i stykker, tilsæt vand, de skyllede timianstængler, balsamico og et helt pillet løg.
Lad suppen småsimre i timevis og pil derefter det hele løg og timianstilkene op.
Blend suppen og smag til med salt.
Serveres med bacontern i skoldhede skåle.
Bliver nødt til at sige, at det er den bedste tomatsuppe jeg nogensinde har smagt. Den er tyk og meget smagsfuld.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar