Mamma-Kreas Nektarinmarmelade med vanilje og appelsin
5 store nektariner (ca. 1 kg)
3,5 dl vand
3,5 dl appelsinjuice
1 stang vanilje
75 g sukker
ca. 2 tsk. gelepulver til marmelade
1. Nektarinerne skylles, skæres i små tern og kommes i en gryde.
2. Tilsæt vand og appelsinjuice og bring det hele i kog
3. Tilsæt vaniljekornene og lad den tomme vaniljestang koge med.
4. Når frugtkødet er blevet meget mørt tilsættes sukker - ca. 0,5 time
(juster sukkermængden efter smag og behag)
5. Gelepulveret blandes i en lille smule sukker inden det tilsættes, der røres kraftigt
imens det tilsættes for at undgå klumper.
6. Marmeladen hældes på glas ( som er skyllet i kogende vand og atamon)
Velbekomme....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar