Jeg har bagt dette brød i torsdags, da vores gode venner skulle komme fra Sjælland og igen fredag til blogtræffet. Flere har efterlyst opskriften, som jeg har lånt
her.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Man starter på brødet 12 timer før man skal bruge det. Dvs. enten om aftenen før, så det kan hæve natten over. Så kan man bage det om morgenen. Eller man starter om morgenen og så kan man bage det om aftenen. Brødet holder sig godt længe, så jeg plejer at sætte det over om aftenen.
Sikke en fin blog du har, følger den gerne. Er blevet lidt "varm" på dit brød.... det skal prøves.
SvarSletHilsen Lone
Hej Lone
SvarSletTak for din ros og velkommen som fast læser her på min blog. Brødet smager skønt og er super nemt at lave, man skal blot starte i god tid.
Mange hilsner Gitte
Hej Gitte!
SvarSletTusind tak for sidst, det var nogle rigtig hyggelige dage i selskab med rigtig kreative "tøser". Håber snart det bliver til en ny krea-weekend..
Har sendt dig en mail:-).
Hilsen Trine
Ej det lyder som en spændende måde at bage brød på :o)Den tror jeg skal prøve engang..
SvarSlet