10. januar 2012

Skal ... skal ikke...???

Kender du det, at tankerne kredser om en idé, lysten er helt i top og alligvel bliver du i tvivl, om du har tiden og de evner der skal til....?
Her står jeg lige nu.... skal, skal ikke. Sagen er den, at jeg har fået flere opfordringer til at skrive en bog - en bog med rejsebeskrivelser og smukke billeder fra vores familietur til Nepal. Men jeg er jo hverken forfatter eller fotograf ... så kan jeg mon overhovedet lave en bog.
Jeg er gået i tænkeboks .... Men måske skal jeg blot lade være med at tænke så meget, og blot hoppe ud i det eller blankt afvise idéen med det samme. Bogen kan jo bare være til vores børn... 1 enkelt eksemplar - hmm mon tiden til et sådan projekt overhovedet findes.
Så hvis du derude kender en ulønnet kok som elsker at gøre rent, og som kan tage sig af børn og kæreste imens jeg skriver løs - ja, så send gerne en kortfattet ansøgning ASAP :0)                                                                                   

5 kommentarer:

 1. Det lyder som et spændende projekt :)

  SvarSlet
 2. Lyder da ellers som et spændende projekt men sikket også krævende, men hvis det er helt uden tidsfrist, så kan du bare skrive lidt af gangen og tage det i dit eget tempo :-)

  SvarSlet
 3. Hep hep Gitte...lyder spændende - send gerne ansøgningerne denne vej hvis du får mange :-) Glæder mig til at høre mere....

  SvarSlet
 4. Smiler, Mette jeg regner med at posten vælter ind de nærmeste dage. Du skal nok få de overskydende ansøgninger :0)

  SvarSlet