21. november 2011

4. trekkingdag - 17. november


Vi skulle tidligere afsted her til morgen, så jeg gik ind for at vække Dan klokken 5.45. Han åbnede døren, inden jeg nåede at banke på. Fra det tibetanske kloster i nærheden lød den karakteristiske messen, som vi efterhånden kan nynne med på alle sammen. Jeg vendte mig om og der var de.... jeg blev helt forfjamsket og ruskede blot i Dan, mens jeg udbrød... Skat, se ...
De var så kæmpestore, de sneklædte tinder (Fishtale og det sydlige Annapurna). Børnene blev hevet op og der stod vi på taget og kiggede på solopgangen og et fantastisk syn. Det var ikke perfekt, for disen dansede omkring toppene - MEN hold da op, hvor var det alligevel smukt.... Forestil jer bjerge som er næsten 8000 meter høje.
Det gik tjept det sidste stykke vej her på vores 4. trekkingdag, terrænet var moderat og væsentligt lettere end de øvrige dage. Vi gik nedad af bjerget og det første stykke var på "trin". For at sige det lige ud, ja så var de fyldt med LORT, fra de mange mulddyr - og udsplattede mulddyrspærer på sten er lig med glat underlag. Dan gled, vores guide gled, jeg forsøgte mig med et split med tilhørende fagtende arme... men ingen kom til skade...
Flere rækker af arrogante mulddyr med sække på ryggen passerede os i dag... en af gangene følte et af dem åbenbart ikke for at trække lidt ind til siden - men puffede mig ud i en temmelig våd nyligt høstet rismark.... total grineren (for de andre). Ja, nu sidder I måske nok med billeder af en temmelig mudret "mig", men det var nu kun mine sandaler det gik ud over. Vi gik i 6 timer uden hvil og nåede hen til frokoststed. Spiste lidt mad inden vi tog den sidste halve time til fods hen mod bussen.
Det var nu slut på en rigtig god trekkingtur med fire super seje børn - vi har gået ialt 70 km på de 4 dage.... AMAZING!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Tak Maj - jeg elsker at fotografere og er pt ved at redigere og smide ud i de 3000 billeder.

    SvarSlet