21. november 2011

2. trekkingdag - 15. november


Vi så et glimt af Himalayabjergene i dag....jeg kiggede ud af vinduerne i restauranten og så to sneklædte toppe titte frem imellem skyerne. Vi jokede lidt med, at vi hellere måtte skynde os ud for at fotografere dem, men spiste så morgenmaden færdig. Og det skulle vi så ikke have gjort, for 7 minutter senere var de igen indhyllet i tæt tåge.... og vi så dem ikke mere.... grrrr, øv, for søren da også....
Turen i dag gik fra Dhampus til Landruk - en 9 timer lang tur, dog med en rigtig lang pause. Vi har set solen titte frem få øjeblikke, ellers har alting været mere eller mindre indhyllet i tåge. Clara sagde i dag, at hun fik en sky i hovedet.... og det var faktisk ikke helt forkert. For skyerne kom væltende ind over os, mens vi spiste frokost. Frokosten var for de to stores vedkomne en pizza med løg, tomat og ost, hvor halvdelen af fyldet var et løg skåret i stykke skiver....
Tror der blev talt ca. 1500 stejle, våde stentrappetrin opad og mindst ligeså mange trin nedad igen. Vi gik i et område kendt for de mange kæmpestore rhododendron-træer som blomstrer i foråret.
Thehuset var endnu et lille primitivt og hundekoldt sted, hvor vi alle gik i seng efter aftensmaden. Der kommer kold luft ind alle steder fra, da der er spækker omkring alle vinduer og døre.
Regnen silede ned hele natten, og tror måske I kan forestille jer lyden i et thehus med bliktag. Jeg/vi håbede at vågne til blå himmel, solskin og Himalayabjegene fra thehusets terrasse omend det virkede temmelig urealistisk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. Kære alle
    Rigtig god tur hjem! Stort tillykke til Camilla. Vi glæder os til at have jer vel hjemme igen:-)
    Kh Kat og co

    SvarSlet