13. november 2011

Pokhara 12. og 13. november

Jeg skriver i dag for de seneste to dage, for vi har ikke oplevet det helt vilde. Himmalayabjergene gemmer sig stadig i dis og regn, og vi har ikke set solen endnu.... Her er lunt, men det regner - især i dag. Vi voksne er vildt skuffede... så lang en rejse uden at se bjergene. Vi har brugt dagene på at shoppe lidt, gået en lang tur i almindelige beboelsekvarterer og heldigvis er folk her meget søde og vil gerne snakke med os. Vi har besøgt en tibetansk flygtningelejr, glædede os faktisk rigtig meget - men den var ikke mere end blot nogle boder, der solgte dårlige smykker. Derefter så vi en drypstensgrotte, hvor et vandfald fossede ned forbi for enden af grotten ... og dernæst betragtede vi vandfaldet fra oven. Der var SÅ mange mennesker, for det var lørdag, og dermed nepalesernes fridag. Mange kom langvejs fra og var vist ikke vant til at se hvide mennesker.... Vi blev fotograferet i alle ender og kanter. Især alle børnene var fotomodeller for en dag... tilsidst nærmest flygtede vi væk fra stedet med papparazzier lige i hælene.
Vi har set alt i byen her og længere mod nord er der 14 grader, så vi har taget en beslutning.... VI TAGER PÅ TREKKING I 4 DAGE MED OVERNATNING I TEHUSE. Håber, at vejret er fantastisk, at vi møder en masse befolkningsgrupper, kan slentre i rismarkerne, og at vi ser himmalayabjergene....
Så i dag har vi blot nuldret rundt, købt nye hatte, rygsække og lidt lækkert til turen. Og ja, turen er børnevenlig..... :0) Vi regner ikke med at kunne skrive til jer fra bjergene... så vi ses igen om 4 dage :0)

Noah er jo den yngste på 8 måneder og vi var da rigtig spændte på, om han kunne klare denne tur til Nepal. Han har bare været fantastisk, han suger indtryk til sig og smiler dagen lang. Når han får nok, falder han blot i søvn. Alle smiler til ham og han har i de seneste uger været i mange arme, hvilket han med al tydelighed nyder. Tror også han nyder selskabet med sine forældre og ikke mindst søskende, som elsker at lege med ham.

 
 
 

 
 

3 kommentarer:

 1. Kære allesammen
  Vi nyder jeres billeder, specielt billedet af næsehornet og krokodillen vakte begejstring:-) Ungerne glæder sig til at få fortalt historierne ned i mindste detalje!;-)
  Vi håber for jer, at det snart klarer op!
  Kæmpe knus og rigtig mange tanker fra Eva Lilja, Ágúst Örn, Jón og Kat

  SvarSlet
 2. Hej Gitte!

  Du beskriver Jeres oplevelser så levende og spændenende. Man kan lige forestille sig hvordan det er at være der. Smukke smukke billeder af flot natur, mennesker og oplevelser.
  Håber I får en god trekkingtur og får set BJERGENE...:-).
  Har lige bagt KAGEN igen igen og den vakte endnu engang lykke og tænker på dig, når jeg bager, serverer og spiser den....:-).

  Håber vi kan ses i det nye år til noget krea-arrangement?

  Hilsen Trine

  P.S. Glæder mig til at læse videre med på/fra Jeres fantastiske tur.

  SvarSlet
 3. Synd med vejret, det burde jo være fint nu er sikker på når i kommer ud fra Kathmandus smok så klare det op. Jeg er spændt på hvor i tager hen, glæder mig til at læse om det. min erfaring er at de små klare det med højden meget bedre end os voksne, lige til at berolige lidt, hvis i tænker på det. men jeg ved ikke om i når at læse det inden i tager afsted, god tur

  SvarSlet